Gemeentes

Wat kan KoopLokaal betekenen voor jou als gemeente?

Waar helpen we mee

Samen bouwen aan een vitale stad

Ondernemers in de stad en de gemeente hebben niet altijd gelijke ideeën over de aanpak. Een gemeente kan vaak niet anders dan betaald parkeren en transport in de binnenstad weren. Terwijl de ondernemers meer vrijheid willen en gratis parkeren. KoopLokaal overstijgt de verschillen. Iedereen heeft belang bij KoopLokaal. In verschillende gemeentes resulteert dit in nieuwe aanpak voor bijvoorbeeld transport. Ben je benieuwd? We spreken graag een casus met je door.

Gelukkige inwoners

In een vitale binnenstad kom je vaak, zitten de horeca en terrassen vol, kun je lekker winkelen en gaat het goed met de ondernemers.  En als het dan lekker bruist dan heb je als gemeente ook aantrekkingskracht. Niet alleen voor de bestaande inwoners, maar ook om nieuwe inwoners aan te trekken. Want zeg nou zelf, jij woont toch ook liever in een stad waar altijd wat te doen is? Onze focus ligt daarom op gelukkige inwoners en wat er nodig is om dat te bereiken.

Beter zicht op traffic

Door slimme traffic control worden bezoekers geïnformeerd over de drukte in de binnenstad. Zo kun je als gemeente niet alleen zicht houden op drukte in de stad, maar ook invloed uitoefenen. KoopLokaal integreert opensource druktemeters of maatwerkoplossingen al naar gelang wat in de gemeente beschikbaar is. Het inrichten van een eigen druktemeter is ook een mogelijkheid. Neem contact op voor de mogelijkheden.

KoopLokaal is gratis

Door donaties en sponsoring is KoopLokaal helemaal gratis. Als je toch een financiële bijdrage hebt, dan bedenken wij graag samen met jou hoe je dat het beste kunt inzetten. Bijvoorbeeld door leuke acties op te zetten, zodat inwoners snel op de hoogte raken van alles wat KoopLokaal te bieden heeft.

KoopLokaal Sponsoren

Word de held van je stad