Inwoners

Wat kan KoopLokaal betekenen voor jou als inwoner?

Waar helpen we mee

De beste aanbiedingen

Elke dag de laatste aanbiedingen van jouw KoopLokaal. Loop je in de stad en wil je een lekker bakkie koffie of een heerlijke lunch? KoopLokaal wijst je de weg. Zoek je een lastminute theaterkaartje? Of een combinatie met een hapje eten? KoopLokaal toont jou de beste combi’s. Elke dag opnieuw.

Mooie dag om te shoppen?

KoopLokaal biedt jou inzicht in de weersverwachting en geeft je actuele informatie over de drukte in de binnenstad. Is het heel druk? Dan kun jij zelf besluiten om nog even te wachten. Of juist nog even snel een boodschap te doen. Voor de kinderen zijn de laatste puzzle speurtochten beschikbaar. Zo kun je als ouder rustig shoppen en hebben de kinderen een leuke dagbesteding. En met een overzicht van alle evenementen in de stad, weet je gelijk wat er nog meer te doen is.

Lokaal is logisch!

Lokaal heeft vele voordelen. Door lokaal te besteden help je de lokale ondernemers. En als het goed gaat met de ondernemers, gaat het goed met jouw binnenstad. En je komt liever in een binnenstad waar veel gebeurt, dan dat er niets georganiseerd wordt omdat het geld ervoor ontbreekt. Lokale ondernemers helpen jou persoonlijk. Ze adviseren je met kennis van zaken. En nemen de tijd voor een goede aankoop en een eerlijke prijs. Wil jij graag de tijd en aandacht krijgen die je verdient? Koop dan lokaal.

Steun jij de KoopLokaal beweging?