Ondernemers

Wat kan KoopLokaal betekenen voor jou als ondernemer?

Waarom meedoen?

Investeren in samenwerking

Als ondernemer weet je als geen ander, dat je elke euro maar één keer kunt besteden. Dus wil je het wel aan het juiste uitgeven. Je zult ongetwijfeld een website hebben? En misschien zelfs wel een webwinkel? Als je daar rendement uit wilt halen, zul je ook geld moeten spenderen aan vindbaarheid, hosting en onderhoud. Meestal is dat te kostbaar en te tijdsintensief. Dan heb je wel iets moois staan, maar het rendeert niet. Wat nou als je die tijd zou besteden aan een gezamenlijk KoopLokaal? Door uitstekende technieken is KoopLokaal goed vindbaar, snel en niet te vergeten gratis. Je tijd en geld kun je dan stoppen in promotie van het platform. Want meer naamsbekendheid vergroot je online verkoopkansen. Dat is geld goed uitgegeven.

Zichtbaarheid

Een online warenhuis werkt alleen als je ook offline promotie doet. KoopLokaal biedt diverse offline promotiemiddelen die je als lokale ondernemer kunt nabewerken. Bijvoorbeeld persberichten voor de lokale krant, posters voor in de etalages en logo en huisstijl elementen voor eigen advertenties. Je kunt deze op basis van een (gratis) Creative Common gebruiken.

Beter en vaker gevonden

KoopLokaal doet geen loze beloftes. We kunnen het beste platform bouwen, geld uitgeven aan promotie, maar de verandering in koopgedrag is er één van lange adem. Daarom meten wij niet alleen de verkopen van een KoopLokaal, je directe rendement, maar ook hoe vaak doorgeklikt wordt naar: je website of webwinkel, je e-mailadres en zelfs meten we hoevaak je gebeld wordt vanaf KoopLokaal. Doordat KoopLokaal uitstekend geïndexeerd wordt, wordt KoopLokaal al snel beter gevonden door klanten. KoopLokaal is daarmee niet alleen een webwinkel voor jou, maar een reclamebord. Klanten weten je beter en sneller te vinden.

KoopLokaal is gratis

Door donaties en sponsoring is KoopLokaal helemaal gratis. Als je toch een financiële bijdrage hebt, dan bedenken wij graag samen met jou hoe je dat het beste kunt inzetten. Bijvoorbeeld door leuke acties op te zetten, zodat inwoners snel op de hoogte raken van alles wat KoopLokaal te bieden heeft.

KoopLokaal Sponsoren

Steun jij de KoopLokaal beweging?