Werkgevers

Wat kan KoopLokaal betekenen voor jou als lokale werkgever?

Waar helpen we mee

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen heeft het stokje overgenomen van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als werkgever ben jij meer en meer bezig met je maatschappelijke betrokkenheid. KoopLokaal is voor jou een laagdrempelige manier om je betrokkenheid te tonen. Je helpt je lokale ondernemer, kan letterlijk laten zien wat je doet en er blijft niets aan de spreekwoordelijke strijkstok hangen. Samen zorgen we voor lokale betrokkenheid, doe je mee?

Waardeer je werknemers

In een tijd van veel meer thuiswerken en digitaal vergaderen, is het een kunst om werknemers betrokken te houden. Het kost veel aandacht, maatwerk en tijd om dat goed te doen. Veel werkgevers sturen bijvoorbeeld met enige regelmaat een kleine attentie aan de werknemers. Heel goed bedoeld en zeker een mooi gebaar. Maar waarom zou je je collega’s niet zelf iets laten uitkiezen? Met een cadeaukaart van KoopLokaal kiest iemand zelf uit, zo krijgt iedereen een presentje op maat. Goed idee?

Vitale binnenstad

In een vitale binnenstad kom je vaak, zitten de horeca en terrassen vol, kun je lekker winkelen en gaat het goed met de ondernemers. En als het dan lekker bruist dan heb je als werkgever ook meer aantrekkingskracht. Niet alleen voor behoud van bestaande werknemers, maar ook om nieuwe werknemers aan te trekken. Want zeg nou zelf, jij werkt toch ook liever in een stad waar altijd wat te doen is? Onze focus ligt daarom op gelukkige inwoners en wat er nodig is om dat te bereiken.

Steun jij de KoopLokaal beweging?